OTKUP & ZALOG OLDTIMERA

Utemeljeno na dugogodišnjem iskustvu stručnog tima

UPITNIK

ŠTO OTKUPLJUJEMO ILI PRIMAMO U ZALOG?

Oldtimere renomiranih proizvođača

Modele koji imaju aukcijske vrijednosti

Modele koji imaju potražnju

Restaurirane ili nerestaurirane modele


POSTUPAK RADA OTKUPA:

Popunite upitnik na ovoj stranici ili na kontaktima.
Izradit ćemo besplatnu procjenu te nakon pregleda vozila dobit čete neobaveznu ponudu za otkup ili zalog Buyback.
Vašim prihvatom ponuđene otkupne cijene vozilo se isplaćuje u gotovini ili na račun

ISPUNI BESPLATNI UPITNIK


BUYBACK ZALOG – mogućnost povrata

Popunite upitnik na ovoj stranici ili na kontaktima.
Izradit ćemo besplatnu procjenu te nakon pregleda vozila dobit čete neobaveznu ponudu za Zalog-Buyback
Prihvatom cjenovne ponude dogovorit ćemo naknadu i rok povrata vašeg vozila te izvršiti isplatu prema vama u gotovini ili na račun po vašoj želji
Uplatom dogovorenog iznosa do ili prije dogovornog vremenskog roka povrata slobodno možete preuzeti vaše vozilo te ga dalje slobodno koristiti

ISPUNI BESPLATNI UPITNIK


ŠTO VAM JE POTREBNO?

Morate biti stariji od 18 godina

Prometna knjižica vozila

Važeća osobna iskaznica

OIB građana

Vozilo biti isključivo vaše vlasništvo

Upitnik

Molimo navesti proizvođača, model, godište, općenito stanje.

Napomena: potrebno je nazvati poslije slanja upita na telefon 099 5000 900 jer neki odgovori mogu biti jako kompleksni te u razgovoru se brže dolazi do novih informacija u svezi davanja točnije procjene a istovremeno se pitatelj tako potvrđuje kao vjerodostojan.

Cash Market može vam pomoći da prodate ili založite svoji klasični automobil koristeći naše bogato iskustvo i znanje kako bi vam osigurali potrebnu količinu novca koji trebate.Radimo s nizom pouzdanih stručnjaka za automobile kako bismo osigurali točnu procjenu, koja tada može biti osnova za isplatu.
Kako procjenjujemo klasične automobile
Našim klijentima koji se odluče za prodaju ili zalog-Buyback radimo procjenu na osnovu više važnih čimbenika, uključujući proizvođača, model i kilometražu, kao i cjelokupno stanje,da li je rađena restauracija i na koji način te kod koga. Svi ovi čimbenici - kada se uzmu u obzir istovremeno - pomažu nam da dođemo do procjene.
Stupite u kontakt s nama danas kako biste saznali koliko vaš automobil vrijedi i na koliko bi vam bio procijenjen, te kolika bi vam bila isplata za njega.. Ponosimo se time što smo u mogućnosti raditi s raznim klasičnim vozilima, nudeći dobre otkupne vrijednosti brzo i jednostavno klijentima koji žele odmah osloboditi kapital iz njih. Nema potrebe da se obvezujete na brzu prodaju, što će bez sumnje značiti prodaju za manje nego što vrijedi. Umjesto toga možete iskoristiti opciju Zalog-Buyback za svoj klasični automobil, dobiti ono što bi bila vrijednost kroz prodaju te ga nakon dogovornog roka povratiti nazad. Za sve otkupe ili zaloge klasičnih automobila tražimo da automobil bude bez ikakvih tereta te da glasi na vaše ime.
Dok je u našem posjedu vaša imovina se čuva na sigurnom mjestu. Tijekom tog vremena automobil neće biti vožen ili korišten. Slobodan posjet vašem vozilu kad god želite pružit će vam sigurnost tijekom cijelog postupka. Vaš klasični automobil čuvamo u garaži ako ste ugovorili opciju Zalog-BuyBack. Po isteku ili prije dogovornog roka izvršenjem uplate vozilo možete slobodno preuzeti.
Kako ga skladištimo?
Razumijemo da se većinom klasičnih automobila ne može upravljati pa pružamo logističku uslugu prijevoza. Svi automobili čuvaju se u najsuvremenijem sigurnom i diskretnom skladištu.
Također nudimo otkup ili zalog za sljedeće skupine: zlatni nakit , high-end elektronika, motocikla, plovila, automobila, skupocjeni satovi, nekretnine, umjetnine
Za početak, popunite kontaktni obrazac na ovoj stranici ili nas nazovite na 099 5000 900.

ISPUNI BESPLATNI UPITNIK
Vaša e-mail adresa će biti zaštićena i koristit će se samo u promotivne svrhe Cashmarket grupe.