Koji su najbolji modeli i verzije Rolexa Submarinera?

Kada je riječ o luksuznim satovima, Rolex Submariner se ističe kao jedan od najlegendarnijih i najtraženijih satova na svijetu. Poznat po svojoj izuzetnoj izradi i bezvremenskom dizajnu, Submariner je postao simbol prestiža i stila. Ali uz širok raspon dostupnih opcija, koje su najbolje verzije Rolexa Submarinera? Istražimo neke najbolje verzije koje smo izabrali.

Rolex Submariner Date 116610LN

Rolex Submariner Date 116610LN pravo je remek-djelo koje spaja eleganciju i funkcionalnost. Sa svojim elegantnim crnim brojčanikom i odgovarajućim keramičkim okvirom, ovaj sat odiše osjećajem sofisticiranosti. Pokretan pouzdanim mehanizmom Calibre 3135, nudi precizno mjerenje vremena i rezervu snage od približno 48 sati. Bilo da ronite u dubine mora ili posjećujete određene događaje, Submariner Date 116610LN svestrani je izbor koji ne prestaje impresionirati.

 

Rolex Submariner Date 116613LB

Za one koji traže dašak luksuza, Rolex Submariner Date 116613LB savršen je izbor. S dvobojnim dizajnom, s kućištem od nehrđajućeg čelika i žutog zlata, ovaj sat daje dašak raskoši svakom zapešću. Upečatljiv plavi brojčanik i plavi keramički okvir dodatno naglašavaju njegovu privlačnost. Opremljen mehanizmom kalibra 3135, nudi iznimnu preciznost i pouzdanost. Bilo da istražujete podvodni svijet ili držite govor na nekom društvenom okupljanju, Submariner Date 116613LB zasigurno će privući pozornost.

 

Rolex Submariner No Date 114060

Ako su jednostavnost i čistoća ono što tražite, Rolex Submariner No Date 114060 idealan je izbor. Sa svojim klasičnim crnim brojčanikom i crnim keramičkim okvirom, ovaj sat utjelovljuje bit originalnog Submariner dizajna. Nedostatak prozora s datumom daje mu čist i simetričan izgled. Pokreće ga mehanizam Calibre 3130, pruža precizno mjerenje vremena i rezervu snage od približno 48 sati. Submariner No Date 114060 bezvremenski je sat koji bilježi bit naslijeđa Submariner.

 

Rolex Submariner Date 116619LB

Za one koji cijene privlačnost bijelog zlata, Rolex Submariner Date 116619LB je zadivljujuća opcija. Ovaj zadivljujući sat ima kućište od bijelog zlata, plavi brojčanik i plavi keramički okvir, stvarajući skladnu i luksuznu estetiku. Pokretan kalibrom 3135, nudi iznimnu preciznost i pouzdanost. Bilo da posjećujete nekidogađaj visokog ranga ili uživate u ležernom izletu, Submariner Date 116619LB upečatljiv je komad koji odiše elegancijom i sofisticiranošću.

 

Zaključak

Najbolji satovi Rolex Submariner obuhvaćaju niz opcija koje odgovaraju različitim preferencijama i stilovima. Bez obzira preferirate li klasičnu eleganciju nehrđajućeg čelika, luksuznu privlačnost dvobojnog ili raskoš bijelog zlata, tu je Submariner koji će ispuniti vaše želje. Svojom iznimnom vještinom izrade i bezvremenskim dizajnom, ovi su satovi zaslužili svoje mjesto među najboljim satovima na svijetu.

Zalagaonica Cashmarket obavlja otkup Rolexa te zalog Rolexa.