OTKUP DIJAMANATA

KUPUJEMO DIJAMANTE BRZO I JEDNOSTAVNO

Proces putem kojeg kupujemo dijamante je brz i jednostavan. Zatražite neobaveznu ponudu koja uključuje besplatne konzultacije oko svih upita. Ako vam naša ponuda za kupnju dijamanta bude odgovarala dogovorit ćemo posjet da bi zajednički definirali sve uvjete. Ponuda za otkup ili zalog dijamanata nije obvezatna. Slobodno se informirajte o vrijednosti vaših dijamanata Uz ponudu dobivate i besplatne savjete.

CASHMARKET kao kupac certificiranih dijamanta obavlja na brz i pouzdan naćin.

CASHMARKET PONUDA ZA OTKUP DIJAMANTA

1. Slobodno zatražite ponudu
Jednostavno zatražite neobaveznu procjenu i ponudu za dijamante koji prodajete ili putem upitnika ili nas nazovite na br 099 5000 900.

2. Dobivanje ponude
Nakon zaprimanje upita te nakon pregleda, poslat ćemo vam ponudu za vaše dijamante Ponuda je neobavezna.

3. Prihvaćanje ponude
Prihvaćanjem ponude kupoprodaja se obavlja brzo i sigurno. Isplata se vrši odmah.

Otkup dijamanata

OTKUP DIJAMANATA

PREDNOSTI BRZOG OTKUPA DIJAMANATA

U Cashmarketu specijalizirani smo kao kupci za brzi otkup dijamanata koji nam se nude i najučinkovitije smo rješenje za prodavače koji žele brzo prodati svoje dijamante Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo čitav proces kupnje to jest otkup dijamanata obaviti odmah ako to želite i uvjeti dopuštaju.

Postoje mnoge prednosti korištenja naše usluge, a najočitija je brzina. Brzom prodajom novac dobivate odmah. Na raspolaganju vam je odmah po realizaciji. Veliko iskustvo s kupoprodajama daje nam stručnost za brzo rješavanje postupaka kod otkupa dijamanata. Tražimo najbolje rješenje za vaše dijamante a sve u cilju što bržeg obavljanja kupoprodaje.

Otkup dijamanata

KAKVE DIJAMANTE OTKUPLJUJEMO?

-dijamante veće od 0.5 karata
-dijamante s certifikatom
-investicijske dijamante
-dijamantne prstenove
-dijamantni nakit

OTKUP DIJAMANATA

PROCJENA DIJAMANATA
Postoje mnogi faktori koji nam pomažu utvrditi vrijednost dijamanata. Neke karakteristike dijamanta poput težine su jasno odredljive; druge kao što su jasnoća, boja ili podrijetlo mogu biti manje jednostavne za određivanje vrijednosti. Dijamantni nakit koji je često korišten može imati mikro oštećenja ili tzv mrlje na sebi uzrokovane raznim agresivnim agensima, te kao takav ima jako smanjenu vrijednost.

Smatramo prikladnim posjedovati sljedeće laboratorijske certifikate najvišeg standarda.

GIA i AGS certifikati smatraju se najmjerodavnijima i najtočnijima.

Čak i najveće osiguravateljske kuće koje osiguravaju skupocjeni nakit kažu: “Najpouzdanije potvrde o dijamantima (koje se nazivaju i izvješća o dijamantima) dolaze od Gemological Institute of America (GIA) i American Gem Society (AGS). To su najugledniji laboratoriji, poznati po svojoj točnosti i profesionalnosti.

Iako se njihovi odabrani sustavi ocjenjivanja mogu razlikovati, GIA i AGS nude najviše industrijske standarde i najveću zaštitu pri odabiru vašeg savršenog dijamanta.

Otkup dijamanata

IGI certifikat
Kupnja dijamanta i nakita s IGI certifikatom nije najmjerodavnija. Smisao kupnje dijamanta s neovisnim certifikatom je kako bi bili sigurni da je dijamant one kvalitete za koju se tvrdi. Smatramo da IGI certifikati to ne prikazuju. Bili smo staviti IGI na test, s obzirom na sva proturječna izvješća o njihovoj pouzdanosti. Napravili smo test pet IGI certificiranih dijamanata i poslali ih u laboratorij GIA. Rezultati su bili poražavajući. IGI je povećao kvalitetu u osam od deset mogućih stupnjeva (boju dijamanta i čistoću dijamanta)

Ostali certifikati
Postoje i ostali certifikati, posebice Europskog gemološkog laboratorija (EGL), HRD (Hoge Raad voor Diamant) Međunarodnog gemološkog instituta (IGI) i ostalih imena.

Naglašavamo da je potvrda autentičnosti ključna pri kupnji dijamanta, ali bi možda još bolji savjet bio da je ispravni certifikat ključan.

Iako će gore navedeni laboratoriji ponuditi procjenu i ocjenu vašeg dijamanta, njihovi su sustavi ocjenjivanja malo slabiji od onih GIA i AGS. Prilikom kupnje dijamanata lako je sebe uvjeriti da će inferiorni certifikat maksimizirati vrijednost; međutim, često dobivate dijamant niže kvalitete i manje prestižnu certifikaciju. Njihove su ocjene obično 2-3 mjesta niže od GIA ili AGS certifikata.
Na primjer, dijamant ocijenjen kao D od strane IGI može biti samo G u boji prema GIA standardima. A to znači preplaćeni dijamant koji poslije u preprodaji ne može ostvariti cijenu niti približno koliko bi trebao vrijediti.

Otkup dijamanata,

ŽELITE PRODATI SVOJE DIJAMANTE?

Najsigurniji, najlakši i najbrži način za to je CASHMARKET. Kod nas možete prodati DIJAMANTE u tri jednostavna koraka, potpuno bez rizika. Ne odgađajte prodaju predugo. Krenite s prodajom odmah!

CASHMARKET je poznat diljem Hrvatske po brzom, sigurnom i jednostavnom otkupu dijamanata. Svi naši kupci se slažu u jednom: otkup dijamanata nikada nije bio lakši nego uz našu uslugu kupnje i bez dugog vremena čekanja. Uveli smo revoluciju u otkupu dijamanata kao vrhunsku uslugu. Prodaja vaših dijamanata nikad nije bila lakša i sigurnija.

Obavljamo otkup dijamanata u Puli. Otkup dijamanata u Rovinju. Otkup dijamanata u Labinu. Otkup dijamanata u Vrsaru. Otkup dijamanata u Pazinu. Otkup dijamanata u Poreču. Otkup dijamanata u Novigradu. Otkup dijamanata u Umagu.

ZATRAŽITE PONUDU
ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

+385 99 500 0900
infocashmarket@gmail.com
Mutilska 3, Pula, Hrvatska