OTKUP MOBITELA

OTKUPLJUJEMO MOBITELE BRZO I JEDNOSTAVNO

Proces putem kojeg kupujemo mobitele je brz i jednostavan. Zatražite neobaveznu ponudu koja uključuje besplatne konzultacije oko svih upita. Ako vam naša ponuda za kupnju mobitela bude odgovarala dogovorit ćemo posjet da bi zajednički definirali sve uvjete. Ponuda za otkup mobitela nije obvezatna. Slobodno se informirajte o vrijednosti vašeg mobitela ili lap topa. Uz ponudu dobivate i besplatne savjete.

CASHMARKET kao kupac vrhunskih mobitela poput Applea, Samsunga, Xiaomija i drugih jakih imena iz područja potrošačke elektronike to radi brzo i pouzdano.

 

CASHMARKET PONUDA ZA OTKUP MOBITELA

 

1. Slobodno zatražite ponudu
Jednostavno zatražite neobaveznu procjenu i ponudu za mobitel koji prodajete ili putem upitnika ili nas nazovite na br 099 5000 900.

 

2. Dobivanje ponude
Nakon zaprimanje upita te nakon pregleda, poslat ćemo vam ponudu za vaš mobitel. Ponuda je neobavezna.

 

3. Prihvaćanje ponude
Prihvaćanjem ponude kupoprodaja se obavlja brzo i sigurno. Isplata se vrši odmah.

Otkup mobitela Pula

OTKUP MOBITELA

PREDNOSTI BRZOG OTKUPA MOBITELA


U Cashmarketu specijalizirani smo kao kupci za brzi otkup mobitela visoke klase koji nam se nude i najučinkovitije smo rješenje za prodavače koji žele brzo prodati svoj mobitel. Ponosimo se svojom sposobnošću da možemo čitav proces kupnje to jest otkup mobitela obaviti odmah ako to želite i uvjeti dopuštaju.

Postoje mnoge prednosti korištenja naše usluge, a najočitija je brzina.
Brzom prodajom novac dobivate odmah. Na raspolaganju vam je odmah po realizaciji.
Veliko iskustvo s kupoprodajama daje nam stručnost za brzo rješavanje postupaka kod otkupa mobitela.
Tražimo najbolje rješenje za vaš mobitel, a sve u cilju što bržeg obavljanja kupoprodaje.

KOJE MOBITELE OTKUPLJUJEMO?

-Mobitele renomiranih proizvođača
-Modele koji imaju veću vrijednosti
-Modele koji imaju potražnju

Otkup mobitela Pula.

OTKUP MOBITELA

PROCJENA VRIJEDNOSTI VAŠEG MOBITELA
Ako razmišljate da prodate mobitel Cashmarket će uzeti u obzir sve aspekte trenutnog tržišta skupocjenih mobitela tako da možemo ponuditi poštenu i točnu procjenu tržišta.
Kada se procjenjuju mobiteli, uzimaju se u obzir sljedeće točke:

PROIZVOĐAČ I MODEL – Bez obzira je li riječ o trenutnoj, rijetkoj, ograničenoj verziji, svi naši aspekti koji određuju vrijednost vašeg mobitela uzimaju se u obzir od strane našeg stručnog tima za procjenu

STANJE – Popravci, zamijenjeni dijelovi, mrlje, ogrebotine i udubljenja mogu utjecati na vrijednost mobitela te najvjerojatnije nećemo moči primiti takav uređaji.

DOB – Primamo do 1 g starosti. Neki modeli kraće od navedenog, a neki duže. Ovisi o modelu.

DOKUMENTACIJA – Razmatra se i papirologija, originalni prodajni račun, originalna kutija. Ako imate još pitanja, ne ustručavajte se nazvati nas ili dogovoriti termin za posjet u našim prostorijama Cashmarketa.

PODRIJETLO – Za otkup mobitela koji imaju originalnu kutiju, jamstvo, servisne papire i originalni račun uvelike će vam poboljšati vrijednost te kao takav, moći ćemo realizirati otkup mobitela. Uređaje bez ambalaže, dokumentacije i računa ne primamo.

Cashmarket ne radi s mobitelima, općenito elektronike male vrijednosti. Primamo samo poznate renomirane brendove. Za dokazivanje autentičnosti potreban je račun, original kutija, ili neki drugi dokument koji dokazuje originalnost predmeta. Izostanak dokumenata može rezultirati odbijanjem kupnje mobitela. Također ne primamo ishabane, iskorištene ili oštećene mobitele koji imaju vidljive tragove korištenja.

Svakim danom pada vrijednost mobitela, stoga ne oklijevajte s prodajom!

Otkup mobitela u Puli

OTKUP MOBITELA

ŽELITE PRODATI SVOJ MOBITEL?

Najsigurniji, najlakši i najbrži način za to je CASHMARKET. Kod nas možete prodati mobitel u tri jednostavna koraka, potpuno bez rizika. Ne odgađajte prodaju predugo – elektronički uređaji svakim danom gube vrijednost. Krenite s prodajom odmah!

CASHMARKET je poznat diljem Hrvatske po brzom, sigurnom i jednostavnom otkupu mobitela. Svi naši kupci se slažu u jednom: otkup mobitela nikada nije bio lakši nego uz našu uslugu kupnje i bez dugog vremena čekanja. Uveli smo revoluciju u otkupu mobitela kao vrhunsku uslugu. Prodaja vašeg mobilnog telefona ili druge elektronike nikad nije bila lakša i sigurnija.

Obavljamo otkup mobitela u Puli. Otkup mobitela u Rovinju. Otkup mobitela u Labinu. Okup mobitela u Vrsaru. Otkup mobitela u Pazinu. Otkup mobitela u Poreču. Otkup mobitela u Novigradu. Otkup mobitela u Umagu. Otkup mobitela u Istri.

ZATRAŽITE PONUDU
ILI NAS JEDNOSTAVNO KONTAKTIRAJTE

+385 99 5000 900
infocashmarket@gmail.com
Mutilska 3, Pula, Hrvatska