BMW Motocikli, tražite li uzbudljivu avanturu? Želite li osjetiti vjetar u kosi i uzbuđenje otvorene ceste? Ne tražite dalje od BMW motocikala. BMW proizvodi motocikle od 1923. godine, a postali su poznati po svojim visokokvalitetnim, pouzdanim motociklima koji nude jedinstveno iskustvo vožnje.

Povijest BMW motocikala

Povijest BMW motocikala je povijest inovacija i izvrsnosti. Prvi BMW motocikl bio je R 32, koji je predstavljen 1923. godine. Ovaj motocikl je pokretao 494cc flat-twin motor i imao je najveću brzinu od 59 mph. Tijekom godina, BMW je nastavio inovirati i poboljšavati svoje motocikle, uvodeći značajke kao što su teleskopske vilice, hidrauličke kočnice i pogon osovine.

Tijekom Drugog svjetskog rata, BMW motocikle koristila je njemačka vojska, a tvrtka je bila prisiljena zaustaviti proizvodnju civilnih bicikala. Nakon rata, BMW je ponovno počeo proizvoditi motocikle i ubrzo je postao poznat po svojim visokokvalitetnim touring motociklima.

U 1980-ima, BMW je predstavio seriju K, koja je imala jedinstveni motor s tri ili četiri cilindra i jedinstven dizajn koji ga je izdvajao od ostalih motocikala na tržištu. Danas BMW nastavlja s inovacijama i poboljšavanjem svojih motocikala, nudeći niz motocikala koji zadovoljavaju različite stilove vožnje i preferencije.

BMW modeli motocikala

BMW S 1000 RR
BMW S 1000 RR je sportski motocikl visokih performansi koji je dizajniran za brzinu. Ovaj motocikl ima četverocilindrični motor od 999 ccm koji proizvodi 205 konjskih snaga i može postići najveću brzinu od 286 mph. Također ima naprednu elektroniku, uključujući podesive načine vožnje, kontrolu proklizavanja i ABS.

BMW R 1250 GS
BMW R 1250 GS svestrani je avanturistički motocikl koji je dizajniran za vožnju po cesti i izvan nje. Ovaj motocikl ima bokser motor od 1254cc koji proizvodi 136 konjskih snaga i 105 lb-ft okretnog momenta. Također nudi napredne elektroničke sustave, uključujući TFT zaslon, LED osvjetljenje i niz načina vožnje.

BMW F 900 R

BMW F 900 R je goli sportski motocikl koji je dizajniran za urbanu vožnju. Ovaj motocikl ima 895cc paralelni dvostruki motor koji proizvodi 99 konjskih snaga i 67 lb-ft okretnog momenta. Također ima naprednu elektroniku, uključujući podesive načine vožnje, kontrolu proklizavanja i ABS.

BMW K 1600 B

BMW K 1600 B je luksuzni touring bicikl dizajniran za vožnju na duge staze. Sadrži 1649cc šestocilindrični motor koji proizvodi 160 konjskih snaga i 129 lb-ft okretnog momenta. Uz to, bicikl dolazi opremljen naprednim alatima za kvalitetu života kao što su integrirani navigacijski sustav, Bluetooth povezivost i zvučni sustav.

Zašto odabrati BMW motocikl?

Kvaliteta
BMW motocikli poznati su po snažnim motorima, naprednoj elektronici i vrhunskim dizajnerskim značajkama. Svaki aspekt BMW motocikla izrađen je s preciznošću i pažnjom za detalje. Možete biti uvjereni da će vaš BMW motocikl pružiti glatku, udobnu vožnju koja je istovremeno uzbudljiva i sigurna. S predanošću kvaliteti koja je izbrušena tijekom gotovo stoljeća proizvodnje motocikala, BMW je marka kojoj vozači mogu vjerovati za vrhunsko iskustvo vožnje.

Inovacija

BMW motocikli su na čelu inovacija u motociklističkoj industriji. Od njihove napredne elektronike, kao što su podesivi načini vožnje i kontrola proklizavanja, do njihovih dizajnerskih značajki, BMW neprestano pomiče granice onoga što je moguće. Njihova predanost inovacijama znači da vozači mogu očekivati ​​najnoviju i najbolju tehnologiju kada odaberu BMW motocikl. Bilo da tražite sportski motocikl visokih performansi ili luksuzni touring motocikl, BMW ima model koji će zasigurno impresionirati svojim značajkama i dizajnom.

Iskustvo vožnje

BMW motocikli nude iskustvo vožnje kao nijedan drugi. Njihovi bicikli dizajnirani su za glatku, udobnu vožnju koja je i uzbudljiva i sigurna. Od snažnih motora do napredne elektronike i vrhunskih dizajnerskih značajki, sve u vezi s BMW motociklom dizajnirano je da poboljša iskustvo vozača. Pa zašto se zadovoljiti običnom vožnjom kada možete doživjeti uzbuđenje otvorene ceste na BMW motociklu?

BMW Motocikli

Ako ste u potrazi za uzbudljivom avanturom na otvorenoj cesti, ne tražite dalje od BMW motocikala. S bogatom poviješću inovacija i izvrsnosti, izborom visokokvalitetnih modela i jedinstvenim iskustvom vožnje, BMW motocikli savršen su izbor za vozače koji traže najbolje. Pa zašto čekati? Doživite uzbuđenje otvorene ceste na BMW motociklu danas!

Zalog motocikla

Zalagaonica Cashmarket obavlja otkup Bmw motocikla te zalog Bmw motocikla.